Výnimočné zľavy na vybrané klimatizácie a tepelné čerpadlá od 20-26%! a k tomu montáž klimatizácií iba do 5-7 dní!

Showroom | Po-Pia 08:00-16:00 (termín si dohodnite telefonicky pre daný region, alebo na 0911 838 222)

Zdravý vzduch bez vírusov a baktérií s technológiou HI-NANO Hisense

Generátor iónov HI-NANO je technológia, ktorú nezávisle vyvinula spoločnosť Hisense a ktorá bola použitá v mnohých produktových radách klimatizácií Hisense, vrátane Fresh Master, Silentium Pro, Energy Pro, New Energy, Easy Smart, Wingsand atď.

  

Generuje efektívne duálne ióny s vysokou koncentráciou až 1 milión/cm3. Baktérie a vírusy po absorpcii duálnymi iónmi strácajú svoju aktivitu, čo má za následok inhibičný účinok.

Silné stránky HI-NANO:

  • Vysoká účinnosť : HI-NANO uvoľňuje dvakrát až trikrát viac iónov v porovnaní s bežnými generátormi iónov. Bola overená vírusová výkonnosť 90% rýchlosti odstraňovania za jednu hodinu a 99% za dve hodiny.
  • Bezpečné a neškodné : v porovnaní s bežnými generátormi iónov, produkuje iba polovicu ozónu (0,007 mg/m3), čo v manšej miere škodí životnému prostrediu.
  • Odolný : Generátor je schopný udržať si vysokokvalitný výkon po dobu 20 rokov.

Klimatizácia Hisense Fresh Master vybavená technológiou HI-NANO je na trhu od mája 2021.

Technológia Hisense HI-NANO aj proti COVID-19 s účinnosťou až 93,54%

„Technológia HI-NANO spoločnosti Hisense je certifikovaná ako účinná pri indukcii nového koronavírusu (SARS-CoV-2) s mierou inhibície 93,54% spoločnosťou Texcell, globálnou výskumnou organizáciou. Test bol vykonaný v laboratóriu Texcella v Paríži vo februári 2021. HI-NANO je overené poprednou svetovou testovacou skupinou SGS, dokáže účinne odstrániť viac ako 99,37% vírusu chrípky H1N1 za 2 hodiny v komore s objemom 30 m3. Hisense (000921.SZ) ako zodpovedná technologická spoločnosť si kladie za cieľ vytvárať zdravý a čistý vzduch pre spotrebiteľov na celom svete.“ Zdroj Hisense

Spoločnosť Hisense ako technologická spoločnosť založená na inováciách vylepšuje svoju sériu klimatizácií pomocou špičkových technologických funkcií, akými sú odstránenie vírusov, osvieženie vzduchu, zníženie hluku a pomoc pri spánku, ktoré splnili individuálne požiadavky. Hisense v roku 2020 dosiahol 5,15 milióna kusov celosvetového predaja klimatizácií, čo ho radí na 7. miesto. Je to jedna z najpredávanejších značiek klimatizácií na celom svete.

Zelené technológie Hisense používané na zníženie emisií skleníkových plynov v klimatizáciách


Vylepšenie technológie 3D DC invertora môže znížiť spotrebu energie o viac ako 30%.
S nízkouhlíkovými chladivami R32 a R290 aplikovanými na výrobky sa môžu globálne emisie oxidu uhličitého účinne znížiť až 1,16 milióna ton.

Spoločnosť Hisense sa snaží svojim zákazníkom poskytnúť čo najlepšie služby a produkovať špičkové výrobky na čistenie vzduchu. Zameriava sa aj na zníženie emisií skleníkových plynov pre lepší život a prostredie. Je presvedčená, že technológie môžu mať významný vplyv na ochranu klímy, ktorú zdieľame a na udržanie zdravia a čistoty. Spoločnosť Hisense sa zaväzuje vytvárať lepšie životné prostredie pre všetkých na celom svete. 

Ponúkame komplexné služby a riešenia pre každého po celom území Slovenska.
DeKERT to je Dezinfekcia, Klimatizácie, Eco, Rekuperácia, Tepelné čerpadla.

 DeKERT Bratislava (BA, NR, TT, TN, ZA)  DeKERT stred (BB, ZV, RS, RA)  DeKERT Tatry (PP, SP, KK, LM)  Košice  Košice okolie  Prešov  Prešov okolie