Výnimočné zľavy na vybrané klimatizácie a tepelné čerpadlá od 20-26%! a k tomu montáž klimatizácií iba do 5-7 dní!

Showroom | Po-Pia 08:00-16:00 (termín si dohodnite telefonicky pre daný region, alebo na 0911 838 222)

Najtichšia klimatizácia na trhu? Jednoznačne klimatizácia Silentium PRO s termokamerou

Nové klimatizácie Hisense Silentium PRO sa radia medzi najlepšie klimatizácie na trhu. Množstvo najmodernejších funkcii prináša užívateľovi maximálne pohodlie a kvalitu.

Kľúčovým aspektom tejto klimatizácie je vstavaná termokamera v strede čelného panela. Vytvára termosnímky miestnosti, ktoré vyhodnocuje vstavaný mikropočítač so zabudovaným SMART systémom. Takýmto spôsobom klimatizácia vyhodnotí, kde sa nachádzajú osoby v miestnosti a akú fyzickú aktivitu vykonávajú. Na základe týchto informácii upraví chladenie/kúrenie. Pozitívnym faktorom je aj prípadne odklonenie a upravenie smeru prúdenia vzduchu tam, kde nikto nie je. Všetky tieto úkony, ktoré bolo potrebné upraviť mechanicky teraz dosiahnete automatickým systémom bez zásahu človeka!

Klimatizácia Silentium PRO podporuje najnovšie technológie, ako napr. ovládanie domácnosti hlasom od Apple a Google či komunikáciu cez internet s inými zariadeniami. To ju radí medzi najmodernejšie zariadenia domácnosti v rámci technológie a funkcií na trhu.

Výhody:

  • vysoká energetická účinnosť - vykurovanie aj pri -20°C
  • veľmi nízka hlučnosť (len 16dB)
  • moderný a zároveň decentný dizajn

Klimatizácia Hisense Silentium PRO je lídrom na trhu v oblasti nízkej hlučnosti. Prémiový dizajnový model poskytuje užívateľovi nielen vizuálny zážitok, ale aj komfort v používaní a nadčasové technológie.

Viac detailov nájdete na: https://www.dekert.sk/Silentium-PRO/  

 

Ponúkame komplexné služby a riešenia pre každého po celom území Slovenska.
DeKERT to je Dezinfekcia, Klimatizácie, Eco, Rekuperácia, Tepelné čerpadla.

 DeKERT Bratislava (BA, NR, TT, TN, ZA)  DeKERT stred (BB, ZV, RS, RA)  DeKERT Tatry (PP, SP, KK, LM)  Košice  Košice okolie  Prešov  Prešov okolie